Fandom

Club Penguin Wiki

Halloween Party 2009

9,167pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Halloween Party 2009
Halloween Parties logo

Information
Members only? No
When October 27, 2009 - November 1, 2009
Free Item(s) Non-Member
Pumpkin Antennae, Jack O’ Lanterns Background

Member
Pumpkin Head,
Silly Scarecrow Suit

Location Club Penguin Island
Mascot(s) Gary the Gadget Guy

The Halloween Party 2009 was the 5th annual Halloween Party that occurred in Club Penguin. The smoke from the Volcano turned the sky dark, a storm could be seen just in time for Halloween. The party started October 27 and was scheduled to end on November 1. It has a special members only room - the Haunted House, and a Candy Scavenger Hunt was ready for everybody. Gary could be found at the Haunted House and the Secret Lab.

Free Items

Image Item Location Members only?
PumpkinAntennae Pumpkin Antennae Plaza No
Clothing Icons 9045 Jack O’ Lanterns Background Completing the Candy Hunt No
Pumpkin Head clothing icon ID 1095 Pumpkin Head Haunted House Yes
Scarecrow Silly Scarecrow Suit Haunted House Yes

Glitch

  • There was a glitch where players heard the sound effects of the storm everywhere, even in places where the storm was not visible, such as the Box Dimension.

Candy Hunt

Spoiler warning: Plot and/or ending details follow.
Candyprize

The prize: The Pumpkin Background.

  1. Clue 1: This first treat's in a storage space, Behind a jack-o-lantern's face.
    Answer: Lodge Attic (behind a pumpkin on the left hand side.)
  2. Clue 2: This treat is where the pumpkins tread, What looks like light is sweet instead.
    Answer: Dock (in a pumpkin at the top right hand corner.)
  3. Clue 3: The next treat is above a pen, Where you can find a fuzzy friend.
    Answer: Pet Shop (behind the candles on the top left hand corner.)
  4. Clue 4: This sweet treat is out at the coast, In a book that's owned by a ghost.
    Answer: Cove (behind the picture of a book on the sign reading, 'Camp Fire Ghost Stories'.)
  5. Clue 5: This next treat's hanging on some trim, Where monsters might go for a swim.
    Answer: Underground Pool (hanging off the string of the pumpkin decorations.)
  6. Clue 6: To find this next savory delight, Look carefully at a stadium light.
    Answer: Stadium (in the set of lights on the right hand side.)
  7. Clue 7: To grab the next delicious grub, Search the trees for a rustling shrub.
    Answer: Forest (hover along the side with bushes until you see one rustle.)
  8. Clue 8: The slime keeps this treat out of sight, Close by is an eerie lantern light.
    Answer: Mine (inside some green slime at the bottom right hand corner.)

PRIZE: Pumpkin Background.

Spoilers end here.

Gallery

Sneak Peeks

Party

SWF

Music

See also

Also on Fandom

Random Wiki